Even voorstellen

Wij zijn Bert en Janny Koudijs en we wonen met al onze dieren in het buitengebied van het mooie, kleine en rustige dorpje Wekerom op de Veluwe.
 
Om onze hobbyboerderij heen hebben wij veel ruimte en daarom gelegenheid om verschillende dieren te houden en te verzorgen. 
In de weide lopen schapen, lama's, damherten, siereenden, ganzen, zwanen en wij zijn in het rijke bezit van 4 ezels, Peter, Willeke, Femke en haar jonkie Juultje. In de tuin staan twee grote volières met kleurrijke vogels.

Bovendien zijn wij zelf helemaal verknocht aan het Bernerras. 
Een Berner Sennen zien is al een lust voor het oog, maar daarnaast hebben ze ook nog een gouden karakter.

Berner Sennen Kennel van de Berjanko

De eerste Berner Sennen ‘Anouska’ kreeg Bert van zijn ouders in 1982 waar hij in 1984 ook de eerste pups van had. 
Het Bernervirus sloeg toe, nadat wij in 1989 zijn getrouwd zijn we samen veel met Berners bezig. 
Sindsdien is ook onze Berner Sennenfamilie steeds verder uitgebreid en zijn wij een erkende en gediplomeerde Berner Sennen kennel.

Onze kennelnaam ‘van de Berjanko’ is een samenvoegsel van onze namen, Bert en Janny Koudijs, en staat als zodanig geregistreerd bij de Raad van Beheer.

We proberen ons steentje, hoe klein dan ook, bij te dragen aan het ondersteunen en verbeteren van dit geweldige ras. Gezondheid en karakter staan bij ons hoog in de vaandel. Al onze Berner Sennenhonden worden op HD en ED geröntgend. Zo fokken wij met zorg, aandacht en heel veel liefde een pup met hopelijk een heel lang en gezond leven.

Wij verwachten van de nieuwe pupeigenaren dat ze op dezelfde manier de pup zullen begeleiden naar zijn volwassenheid. 
Ons motto is om altijd open en eerlijk te zijn. Zo willen we een wederzijdse vertrouwensband opbouwen tussen de aanstaande pupeigenaar en ons als fokker.

Duke

De lama's

Verknocht aan het Bernerras

De herten

De vogels

Mickey