Van de Berjanko is niet voor Berners alleen

Zoals u op onze site kunt zien en lezen genieten wij enorm van onze Berners, maar ook met andere honden en andere rassen beleven wij veel plezier. Daarom, maar ook omdat wij de tijd en kleinschalig de mogelijkheid hebben, bieden wij graag uw hond een fijne logeerpartij aan.

Pension en dagopvang

Gaat u op vakantie of even een paar dagen er tussen uit? In gemoedelijke sfeer passen wij graag op uw hond. Ook dagopvang is mogelijk.

Elke hond is anders, anders qua formaat maar ook anders qua karakter. Wij doen ons best om elke hond zoveel mogelijk na zijn zin te maken zodat hij zich bij ons helemaal ‘thuis’ voelt. Doordat wij kleinschalig zijn, kunnen wij iedere hond de aandacht geven die hij verdient. 

Bij ons is veel mogelijk, wil uw hond graag buiten in de groep spelen of liever alleen zijn, alles kan en mag. Als uw hond graag samen speelt en ravot zal dat altijd zijn in groepjes die goed qua formaat en karakter bij elkaar passen. Wij hebben verschillende kleine en grote speelweides waar ze kunnen spelen, ravotten en zelfs grote kuilen graven. Bij ons mag dat!

’s Nachts en bij slecht weer heeft elke hond een eigen plekje met een eigen mand. U mag een deken, speelgoed, knuffels en andere zaken waar uw hond niet buiten kan gewoon meenemen voor de logeerpartij. Houd u er wel rekening mee dat het door het spelen kapot kan gaan, dit is op eigen risico. Ook is er is airconditioning en verwarming aanwezig.

Reserveren

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u direct reserveren, dan kan dat via het reserveringsformulier.

Dax

Een Grote Zwitserse en Berner Sennenhond samen

Berners in de sneeuw

Ik lig hier goed