Gegevens Eigenaar

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon*
+31
  Mobiel nummer bij noodgevallen
  +31
   Email*

   Gegevens hond

   Naam hond
   Ras*
   Geslacht*
   Geboortedatum
   Chipnummer
   Gecastreerd/gesteriliseerd*
   Laatste loopsheid
   Welke (dieet)voeding thuis, hoeveel gram en hoe vaak per dag?
   Eet uw hond hier mee/brengt u zelf brokken mee?*
   Medicijnen, zo ja naam en dosering
   Hoe sociaal is uw hond tegenover mensen en andere reuen en teven?
   Is uw hond bang voor onweer/knallen?
   Opmerking of andere bijzonderheden?
   Aankomst en vertrekdatum*

   HUISREGELS

    

   Medisch


   Neem altijd het vaccinatieboekje of dierenpaspoort mee. Wij hebben dan op ieder gewenst moment inzicht in de gegevens van uw hond.
   Wij verwachten van uw hond dat hij/zij de jaarlijkse cocktailenting krijgt. Tevens is het verplicht dat uw hond extra wordt gevaccineerd tegen kennelhoest (bordetella). Kennelhoestvaccinatie maakt geen deel uit van de cocktailenting.
   De entingen moeten minimaal 21 dagen voor de logeerpartij worden gegeven en mogen niet ouder zijn dan 11 maanden. Helaas moeten wij honden die geen dierenpaspoort hebben en niet volledig zijn ingeënt weigeren.
   Eveneens dient uw hond enkele dagen voor de logeerpartij behandeld te worden tegen vlooien en teken. Daarnaast verwachten wij dat uw hond minimaal 4 maal per jaar wordt ontwormd.
   Mocht uw hond ziekteverschijnselen krijgen dan raadplegen wij onze dierenarts. De kosten zijn voor rekening van de eigenaar.
   Omdat wij onze gasten graag samen laten spelen in een groep kan het ondanks onze goede zorgen gebeuren dat ze een blessure oplopen. De kosten zijn voor de eigenaar.
   Wanneer uw hond thuis medicijnen krijgt, neemt u deze dan mee. Wij zullen er zorg voor dragen dat deze toegediend worden.

   Als uw hond voor de logeerpartij ziek is, diarree heeft of ze is loops neem dan van te voren telefonische contact met ons op. We kijken dan samen wat er mogelijk is.


   Voeding

   Al onze gasten krijgen Royal Canin, Prins en Farmfood, kwalitatief goede merken brokken. Wilt u liever dat uw hond eigen brokken van thuis krijgt dan kunt u deze uiteraard meebrengen. Dit heeft echter geen invloed op de pensionprijs.


   Prijs

   De kosten van de logeerpartij zijn € 18,00 per dag. De dagen van brengen en halen worden beide berekend. 
   U mag uw hond eerder ophalen dan de afgesproken haaldata, wel worden al de gereserveerde dagen doorberekend.


   Halen en brengen

   Op afspraak kunt u uw hond dagelijks brengen en halen tussen 8.00 en 10.00 uur ‘s morgens of tussen 15.30 en 16.00 uur 's middags.
   Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor wat betreft het brengen en halen van uw hond.


   Reserveren

   Bij invulling en digitale ondertekening van dit reserveringsformulier, gaat u akkoord met de bovengenoemde huisregels. Na onze controle op de beschikbaarheid, ontvangt u zo spoedig mogelijk een definitieve bevestiging van ons. In andere gevallen zullen wij contact met u opnemen. Mochten er nadien vragen aan uw kant zijn dan horen wij het graag.


   Aangepaste huisregels voor leden van onze Bernerfamilie

   Voor leden van onze Bernerfamilie zijn de bovengenoemde huisregels niet van toepassing en gelden de in het verleden gemaakte afspraken en tarieven.

   Type uw voor- en achternaam om akkoord te gaan met uw reservering en onze huisregels*
   Reservering Verzenden